The Lab of Life training voor volwassenen

Met The Lab of Life training voor volwassenen ondersteun ik organisaties bij het bevorderen van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Hierbij kiezen medewerkers zelf aan welke doelen ze willen werken. Deze training is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve methode om vanuit eigen regie blijvende gedragsverandering te realiseren. Dit kan zowel preventief worden ingezet als bij medewerkers die klachten ervaren.

Naar de brochure
The Lab of Life training voor volwassenen

The Lab of Life training voor jongeren

Met The Lab of Life training voor jongeren ondersteun ik onderwijsinstellingen bij het bevorderen van het welbevinden van hun scholieren of studenten. Dit kan zowel preventief worden ingezet als bij jongeren die klachten ervaren. Tijdens de training bepalen jongeren zelf waar ze energie van krijgen of juist niet, stellen ze doelen op om een goede balans tussen hun school/studie- en privé activiteiten te houden en begeleid ik ze naar het behalen van die doelen.

Naar de brochure
The Lab of Life training voor jongeren

Vind je ikigai

Ikigai is een Japans concept dat vrij vertaald staat voor jouw persoonlijke richting of doel in het leven. Het is het antwoord op de combinatie van onderstaande vragen:
-Waar houd je van?
-Waar ben je goed in?
-Wat heeft de wereld nodig?
-Waar kun je voor betaald worden?
Wil je helder krijgen wat jouw ikigai is en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden die ik kan bieden om jongeren en volwassenen hierin te begeleiden.

Neem contact op
Vind je ikigai

Maatwerktrajecten

Sluit voorgaand aanbod niet aan op jouw behoefte maar denk je dat ik jou of jouw organisatie kan begeleiden in de richting die je voor ogen hebt? Ik ga graag in gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact op
Maatwerktrajecten